Meer aandacht, meer resultaat.

Opdrachtgevers

Verenigingen van Eigenaars

Geerlings & Hofstede  is een van de weinige gerechtsdeurwaarderskantoren die zich hebben toegelegd op het incasseren van achterstallige servicekosten voor VVE’s. Sinds 2006 beschikken wij over een gespecialiseerde VVE-afdeling. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van ondersteuning aan VvE-beheerders en kleinere zelfstandige VvE’s. Wij werken snel en to the point, in de meeste gevallen zonder tussenkomst van de rechter. Bij ons beschikt u over een vaste dossierbehandelaar en kenner van de specialistische Twinq-software, die ook steeds fungeert als uw aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Onze dienstverlening

Wij nemen de incasso van uw onbetaalde vorderingen van uw VVE over, als blijkt dat uw aanmaning niet tot betaling leidt.  In de gevallen waarin de minnelijke incasso niet slaagt verzoeken wij de rechter vonnis te wijzen. Als betaling dan opnieuw uitblijft leggen we beslag op het appartementsrecht van de wanbetaler, een executiemiddel met een slagingsgarantie van zo’n 95%.  Dus minnelijk of gerechtelijk: Geerlings & Hofstede  en VVE-vorderingen vormen een succesvolle combinatie.

Dossier Online

Onze Dossier Online-module is een omgeving op internet waar u de afhandeling van uw incasso-opdrachten op de voet kunt volgen. Zo heeft u als VvE-beheerder alle managementinformatie beschikbaar over lopende en afgesloten dossiers. Via onze website heeft u met een enkele muisklik inzage in al uw dossiers.

Uw voordelen op een rijtje:

– vaste contactpersoon en dossierbehandelaar;
– online en real-time inzage via Dossier Online;
– koppeling met Twinq software;
– hoog slagingspercentage.

Meer weten over de mogelijkheden voor de incassoprocedure van uw onderneming?

Samen kijken we wat er mogelijk is
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.