Meer aandacht, meer resultaat.

Opdrachtgevers

Commerciële verhuur

Geerlings & Hofstede is een goede bekende op de Amsterdamse vastgoedmarkt. En ons werkgebied breidt zich verder uit: onze klanten zijn inmiddels door heel Nederland gevestigd, waar we incasseren, procederen en executeren.

Incasso

Wij nemen u de zorg voor uw vordering uit handen en zetten in op een voortvarend incassotraject, waarmee uw huurder tot actie wordt bewogen. Veelal de sleutel tot succes en een vlotte dossierafhandeling, waarbij u de vanzelfsprekend de voortgang van uw zaak kunt volgen via Dossier Online.

Rechter

De meer hardnekkige wanbetalers kunnen een dagvaarding van onze juristen verwachten. Deze procedure bij de kantonrechter voeren we zelf, zodat de lijnen kort blijven en een vonnis snel tot resultaat leidt. En voor nog grotere spoedkwesties beschikken we over uitstekende contacten met gespecialiseerde advocaten.

Executie

Met het vonnis in de hand verzorgen onze (kandidaat)deurwaarders de executie ten laste van uw debiteur via diens vermogensobjecten. Afhankelijk van particulier dan wel bedrijf leggen we beslag op  bankrekening, salaris, uitkering, aandelen, roerende en/of onroerende zaken.  En als de huurovereenkomst is beëindigd verzorgen we de gerechtelijke ontruiming.

Meer weten? Neem contact op met Miranda Hooijberg of Bas Vredevoort.

Meer weten over de mogelijkheden voor de incassoprocedure van uw onderneming?

Samen kijken we wat er mogelijk is
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.