Meer aandacht, meer resultaat.

Opdrachtgevers

Waar blijft uw geld?

Het zijn lastige tijden voor de zzp-ers en ondernemers van Nederland, als het erom gaat je geld te krijgen. Bijna niemand betaalt op tijd. Sterker nog: een rekening blijft zo maar maandenlang liggen. U wilt uw klant niet kwijt, dus u kunt hem of haar niet te hard aanpakken. Of u hebt simpelweg niet de tijd om u met openstaande vorderingen bezig te houden. En in de tussentijd wordt u wel geacht zelf uw lopende verplichtingen te voldoen (leveranciers, huur, personeel). Hoe lang gaat dat nog goed?

Incasso: onze corebusiness

Wij begrijpen dat incasso niet uw corebusiness is. En daarom doen wij dat voor u. Met respect en aandacht, want u wilt uw vaste relaties behouden. Maar ook met doortastendheid en een stevige aanpak als dat nodig is. Veel van onze dossiers sluiten wij minnelijk, zonder tussenkomst van de rechter. Maar hardnekkige debiteuren dwingen we tot betaling, met een vonnis en – als het moet – beslaglegging. Want u heeft het gelijk wel, maar u wilt het ook krijgen.

U bent de baas

Als u uw vorderingen aan Geerlings & Hofstede uit handen geeft houdt u de controle. U heeft een vaste contactpersoon met wie u de voortgang van de dossiers kan bespreken. En via onze Dossier Online-module kunt u op ieder gewenst moment de stand van zaken nagaan. Op die manier blijven de kosten beheersbaar en is onze werkwijze transparant.

Interesse?

Laat uw openstaande facturen niet langer liggen en neem contact op met Jeffrey Arens of Shirley de Winter (020-6768676).

Meer weten over de mogelijkheden voor de incassoprocedure van uw onderneming?

Samen kijken we wat er mogelijk is
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.